Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
9 berichten.
Ciska schreef op 8 juni 2023
In รฉรฉn woord: MOOI!
En ook: prachtig, kunstig, hilarisch, innovatief ontspannend, meelevend, must-see, betoverend.
Dank!
Dirk en Inez Smidt-Albers schreef op 8 juni 2023
Leiden, 8 juni 2023
Twee weken geleden bezochten wij voor de eerste keer een voorstelling van Al Dente. Wij denken er met veel genoegen aan terug. Er werd met verve gespeeld en wij vonden het bijzonder knap dat de acteurs en actrices de vele korte scenes met de telkens wisselende karakters en de vereiste metamorfosen vlekkeloos presenteerden!
Onze waardering voor hun prestaties nam gaandeweg toe. De belichting verhoogde de glans van hun optreden.

Dirk en Inez Smidt-Albers
Nanda Eerden schreef op 5 juni 2023
Vrijdag 2 juniโ€ฆ. wat een heerlijke voorstelling en wat een creativiteit en talent aan alle kanten, je weet niet waar je kijken moet om maar niks te missen โ€ฆ.Als fan van HPdeBoer was het dubbel genieten, hoe knap dit in elkaar gezet is en gespeeld, en met fijne muziek en decor (zo goed gevonden!) Van glimlach tot schaterlach tot ontroering, en dat allemaal meerdere keren op een avond, poehee, petje af voor iedereen, en dank voor het genieten!
Erica schreef op 3 juni 2023
Zaterdagavond 27 mei geweest. Genoten van heerlijk toneelspel. Je wordt meegezogen in allerlei wonderlijke en absurde situaties die naadloos in elkaar overlopen. Zo knap gedaan. DANK voor de leuke avond.
Joque Mulder schreef op 1 juni 2023
Wat hebben we genoten! Allereerst van het spel van de acteurs. Zoveel talent! Dan de teksten die Jos Nijhof meesterlijk aan elkaar heeft verbonden. Je kijkt niet naar een serie sketches maar naar รฉรฉn verhaal over mensen in al hun kwetsbaarheid, met hun humor, de kracht om te overleven in een soms absurde setting. En niet te vergeten weer de meesterlijke enscenering en aankleding. We hebben gelachen en we werden geraakt. Toneel van klasse!
Lineke schreef op 29 mei 2023
Veel …. veel krijgt de bezoeker van de voorstelling Paviljoen Sentimento op zijn bordje. Gelukkig maar. Want hij wil geen enkele missen van de korte fragmenten die hij te zien krijgt. Een fantastisch geacteerde, heerlijke voorstelling! Bedankt allemaal!
Joyce Albers schreef op 27 mei 2023
Wat een topvoorstelling weer, Al Dente! Met vaart en vol wrange, absurdistische humor weten deze sterspelers een paar keukentrapjes en een plank tot leven te laten komen in tientallen scenes! Gaat dat zien: een hoopvolle en poรซtische hommage aan het werk van Herman Pieter de Boer!
Racket Baby schreef op 27 mei 2023
Paviljoen Sentimento kijken is anderhalf uur intens genieten. In een razend tempo komt een bonte verzameling van brutale, aandoenlijke, geรซxalteerde, verwarde, weemoedige en nog veel meer personages voorbij. Ja, zelfs een marmer en zand strelende Herman Pieter de Boer zelf lijkt aanwezig, in wat nog het meest ontroerende stukje van Paviljoen Sentimento is. De paraplu- en emmerdans zijn hoogtepunten van volstrekte Aldenteske hilariteit. Wat een ontzettend leuke voorstelling is dit, zeg!
Helmus Wildeman schreef op 26 mei 2023
Paviljoen Sentimento is een must voor iedereen die houdt van een aaneenschakeling van absurde sketches,met vaart gespeeld en perfect getimed.De effectvolle geluiden en muziek geven het stuk een extra dimensie.