Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
16 berichten.
henny philippo schreef op 3 oktober 2023
Wat een beleving. Hilarisch, komisch, dit alles vloeiend in elkaar overlopend. Zeer knap gedaan.
Hulde, we hebben weer genoten. Kijken uit naar de volgende voorstelling.
Henny en Barbara.
Aart en Annette Voskuilen schreef op 30 september 2023
Gisteravond ( 29 September) de voorstelling bezocht van AlDente in Paviljoen Sentimento
Wat een geweldige avond weer
Wat โ€˜n mimiek bij de spelers
Wat โ€˜n prachtige bewerking
Wat een bijzondere en mooie kleding van de spelers
We hebben genoten!
Ruth schreef op 26 september 2023
Begin juni zag ik Paviljoen Sentimento, en ik ben heel blij dat er een reprise aanstaande is! Ik vind het verassend dat dit stuk komedie, tragedie en – de verassing – magisch realisme combineert. De spelers maken er een echt theaterfeest van. Ik ga dus weer. Love it.
Huib Nieuwland schreef op 17 juni 2023
Het was weer geweldig deze voorstelling van Al Dente. Nu, alweer 3 weken verder, kan ik er nog steeds van nagenieten. Wat mij elke keer weer opvalt is de perfecte dictie en verstaanbaarheid van alle Al Dente acteurs. Daar kan menig professioneel gezelschap nog wat van leren.
Peter schreef op 12 juni 2023
Vrijdag heb ik de voorlopig laatste voorstelling meegemaakt. Spijtig van het ongeluk en het stopzetten. Ik heb van veel dingen genoten. Vol overgave gespeelde rollen, sfeervolle muziekjes, vloeiend spel, verhalen en sketches die goed te volgen waren voor me. En zo geestig, het was haast een film. Het zorgde voor een bijna permanente lach en glunderend gelaat. Een meer dan welkom uitje na een moeizame week.

Dank!
Eelco en Miek Denekamp-Mulder schreef op 12 juni 2023
Drie weken geleden waren wij als trouwe fans aanwezig bij de premiรจre van Paviljoen Sentimento. Het was de avond van onze 50e trouwdag en je kunt je dan werkelijk geen leuker feestje voorstellen! Wij hebben volop genoten van een opwindende en telkens weer verrassende caleidoscoop van scenes, soms serieus, vaak hilarisch. Knap in elkaar gezet, dynamisch gebracht door ons welbekende spelers en uiteraard was het licht- en geluidswerk weer puik. Veel dank aan alle Al Denters!
Arnold Schalks schreef op 9 juni 2023
Een stijve plank als rode draad door een strak weefsel van opgeknipte en herschikte scรจnes rijgen, kan dat? Ja, dat kan! Jos Nijhof en zijn vaardige spelerscast laten zien hoe je dat doet. Up-tempo en met simpele changementen tuigt het gezelschap vindingrijk en soepel een hommage op aan Herman Pieter de Boer รฉn aan zijn bezielde hersenspinsels. Een feest voor de zinnen. Paviljoen Sentimento is theater van de bovenste plank.
Ciska schreef op 8 juni 2023
In รฉรฉn woord: MOOI!
En ook: prachtig, kunstig, hilarisch, innovatief ontspannend, meelevend, must-see, betoverend.
Dank!
Dirk en Inez Smidt-Albers schreef op 8 juni 2023
Leiden, 8 juni 2023
Twee weken geleden bezochten wij voor de eerste keer een voorstelling van Al Dente. Wij denken er met veel genoegen aan terug. Er werd met verve gespeeld en wij vonden het bijzonder knap dat de acteurs en actrices de vele korte scenes met de telkens wisselende karakters en de vereiste metamorfosen vlekkeloos presenteerden!
Onze waardering voor hun prestaties nam gaandeweg toe. De belichting verhoogde de glans van hun optreden.

Dirk en Inez Smidt-Albers
Nanda Eerden schreef op 5 juni 2023
Vrijdag 2 juniโ€ฆ. wat een heerlijke voorstelling en wat een creativiteit en talent aan alle kanten, je weet niet waar je kijken moet om maar niks te missen โ€ฆ.Als fan van HPdeBoer was het dubbel genieten, hoe knap dit in elkaar gezet is en gespeeld, en met fijne muziek en decor (zo goed gevonden!) Van glimlach tot schaterlach tot ontroering, en dat allemaal meerdere keren op een avond, poehee, petje af voor iedereen, en dank voor het genieten!
Erica schreef op 3 juni 2023
Zaterdagavond 27 mei geweest. Genoten van heerlijk toneelspel. Je wordt meegezogen in allerlei wonderlijke en absurde situaties die naadloos in elkaar overlopen. Zo knap gedaan. DANK voor de leuke avond.
Joque Mulder schreef op 1 juni 2023
Wat hebben we genoten! Allereerst van het spel van de acteurs. Zoveel talent! Dan de teksten die Jos Nijhof meesterlijk aan elkaar heeft verbonden. Je kijkt niet naar een serie sketches maar naar รฉรฉn verhaal over mensen in al hun kwetsbaarheid, met hun humor, de kracht om te overleven in een soms absurde setting. En niet te vergeten weer de meesterlijke enscenering en aankleding. We hebben gelachen en we werden geraakt. Toneel van klasse!
Lineke schreef op 29 mei 2023
Veel …. veel krijgt de bezoeker van de voorstelling Paviljoen Sentimento op zijn bordje. Gelukkig maar. Want hij wil geen enkele missen van de korte fragmenten die hij te zien krijgt. Een fantastisch geacteerde, heerlijke voorstelling! Bedankt allemaal!
Joyce Albers schreef op 27 mei 2023
Wat een topvoorstelling weer, Al Dente! Met vaart en vol wrange, absurdistische humor weten deze sterspelers een paar keukentrapjes en een plank tot leven te laten komen in tientallen scenes! Gaat dat zien: een hoopvolle en poรซtische hommage aan het werk van Herman Pieter de Boer!
Racket Baby schreef op 27 mei 2023
Paviljoen Sentimento kijken is anderhalf uur intens genieten. In een razend tempo komt een bonte verzameling van brutale, aandoenlijke, geรซxalteerde, verwarde, weemoedige en nog veel meer personages voorbij. Ja, zelfs een marmer en zand strelende Herman Pieter de Boer zelf lijkt aanwezig, in wat nog het meest ontroerende stukje van Paviljoen Sentimento is. De paraplu- en emmerdans zijn hoogtepunten van volstrekte Aldenteske hilariteit. Wat een ontzettend leuke voorstelling is dit, zeg!
Helmus Wildeman schreef op 26 mei 2023
Paviljoen Sentimento is een must voor iedereen die houdt van een aaneenschakeling van absurde sketches,met vaart gespeeld en perfect getimed.De effectvolle geluiden en muziek geven het stuk een extra dimensie.